O NAMA

Malim koracima do uspeha

Dobrodošli na My Home – vašu pouzdanu destinaciju za prodaju i iznajmljivanje nekretnina širom Srbije. Mi smo stručni tim agenata za nekretnine osnovan od strane dva mlada preduzetnika iz Kragujevca, sa strašću za pružanje vrhunskih usluga i ostvarivanje vaših nekretninskih ciljeva.

Naša vizija

Nasa vizija u My Home-u je da postanemo vodeća agencija za nekretnine u Srbiji, prepoznata po visokom kvalitetu usluga, stručnosti i posvećenosti našim klijentima. Želimo da budemo vaš pouzdan partner u ostvarivanju vaših nekretninskih ciljeva, bez obzira da li se radi o kupovini, prodaji ili iznajmljivanju nekretnine.

Kroz našu viziju, težimo da postavimo nove standarde u industriji nekretnina, pružajući inovativna rešenja, transparentnost i personalizovanu uslugu. Želimo da promenimo percepciju i iskustvo koje ljudi imaju prilikom trgovine nekretninama, pružajući im sigurnost, pouzdanost i efikasnost u svakom koraku.

Naša misija

Naša misija u My Home-u je da vam pružimo vrhunsku uslugu i ispunimo vaše nekretninske potrebe, postavljajući visoke standarde kvaliteta, pouzdanosti i profesionalnosti. Fokusirani smo na ostvarivanje vaših ciljeva u prodaji i iznajmljivanju nekretnina širom Srbije.

Naša misija uključuje sledeće aspekte:

Pogledajte celokupnu ponudu naših nekretnina

ZAŠTO BAŠ MY HOME?

Po čemu smo mi drugačiji?

Stručnost i iskustvo

Naš tim je stručan i iskusan u industriji nekretnina. Razumemo sve aspekte tržišta i pružamo vam najbolje moguće savete i usluge.

Širok spektar nekretnina

Pružamo vam širok spektar nekretnina širom Srbije, od kuća, stanova do zemljišta i više. Pronaći ćete nešto što odgovara vašim potrebama i preferencijama.

Posvećenost klijentima

Naši klijenti su naša glavna briga. Radimo strastveno i predano kako bismo ostvarili vaše nekretninske ciljeve. Vaše zadovoljstvo nam je prioritet, težimo vrhunskom iskustvu i uspehu u svakoj transakciji.

Pouzdanost i transparentnost

Pouzdanost i transparentnost su naš prioritet. Računajte na nas da pružimo tačne informacije, ispoštujemo rokove i sigurno vas vodimo kroz proces prodaje ili iznajmljivanja.

Ako imate bilo koja dodatna pitanja kontaktirajte nas odmah

Pažljivo birane nekretnine samo za vas

Naš tim stučnjaka je odvoji za vas

380 €

50000 €

600 €

700 €

1500 €

23000 €

350 €